guarantee.png

Server nedlagt

Vi har fått følgende beskjed fra Oregon Scientific i Sverige angående LW301 og LW302

 

 

 

 

Kjære kunder,

 

Vi beklager det inntrufne med vår LW-server (Anywhere weather) og tilhørende værstasjoner LW301 og LW302. Vi har gjort en grundig evaluering av serveren og har oppdaget problemer som ikke kan repareres, slik at serveren er slått av. 

 

 

 

 

Vi tilbyr følgende til kunder som har kjøpt en LW301 eller LW302:

 

  1. Utenfor garantiperiode (36 måneder) med kjøpsdato 19. juli 2015 eller tidligere: Vi tilbyr et erstatningsprodukt - WMR89.

Vi må ha serienummeret som er på LW-boksen (MAC-adresse og registreringskode på baksiden), samt registrert e-postadresse for LW-databasen.

 

  1. Produkter i garantiperioden (36 måneder) med kjøpsdato 20. juli 2015 eller senere: Vi gir pengene tilbake mot kvittering og serienummeret til LW-boksen (MAC-adresse og registreringskode på baksiden) samt registrert e-postadresse for LW-databasen.

 

  1. Ekstra sensorer kjøpt for LW301 / 302 i garantiperioden (36 måneder) med kjøpsdato 20. juli 2015 eller senere: Vi gir pengene tilbake mot kvittering sammen med informasjonen i henhold til punkt 2. 

 

For mer informasjon om WMR89, vennligst klikk her!

 

Vennligst send informasjon som ovenfor til: support@oregonscientific.se

 

Vi må også ha navn, adresse, mobilnummer og kontonummer, inkludert clearingnummer

(gjelder hvis du vil ha penger tilbake under punkt 2 og / eller 3 ovenfor).

 

Har du spørsmål, vennligst send e-post til support@oregonscientific.se, og vi lover å svare på posten din så snart som mulig. 

 

Vennlig hilsen

Oregon Scientific