guarantee.png

Betingelser for kjøp i vår nettbutikk

Hos oss betaler du en fast fraktpris kr 149,- uansett hvor mye du kjøper for (egne takster for Svalbard). Vi tar ingen ekspedisjonsgebyr. Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inkl. mva.
Etter at bestillingen er fullført vil du få en automatisk ordrebekreftelse pr. e-post sammen med angrerett-skjema.

Betaling 
Hos meteo.no kan man betale med Visa/MasterCard, du kan betale med faktura via Klarna, eller betale varen når du henter den på postkontoret som postoppkrav. Ønsker du å hente varene (etter avtale), er det mulig å betale med Bank kort.

Hvis du betaler med kort vil ikke transaksjonen bli belastet før varene er sendt. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Det registreres ingen personlige opplysninger om din transaksjon, og all informasjon foregår mellom deg og din bank.

Alle bestillinger sendes i postoppkrav med mindre kredittkort eller Klarna faktura er valgt. Din ordre vil bli sendt 1-3 virkedager etter at vi har mottatt din bestilling. Varene sendes med posten. Vi sender kun varer i Norge. Transporttiden vil avhenge av hvor i landet du bor, men pleier som regel ta 1-4 virkedager. Kunder i østlandsområdet, kan hente varene selv hos oss (etter avtale) hvis ønskelig. Adresse er Hadelandsvegen 916, 2743 Harestua, ca 50 minutter fra Oslo sentrum. Varene kan da enten betales via betalingsløsningene i nettbutikken, eller med kort ved henting. Ved henting betaler du selvsagt ikke porto.

Retur av varer eller angrerett
Vi gir 14 dager åpent kjøp, men du må gi oss skriftlig beskjed innen fristens utløp. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt. Den må være ubrukt og i original emballasje. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg. Du trenger ikke oppgi noen grunn for ditt ønske om å returnere produktet, men vi hører gjerne fra deg om det er noe vi kunne gjort bedre. Vi tar ikke ansvar for eventuelle skader på returtransport til oss. Varer kan ikke sendes tilbake i oppkrav. Om varer allikevel sendes i retur til oss i oppkrav, vil de ikke bli avhentet av oss uten særskilt skriftlig avtale. Forøvrig gjelder § 15 i Angrerettloven.

Utsolgte varer
Vi tar forbehold om at varene kan være utsolgt til tross for at det ikke står skrevet på nettsiden.

Skade
Om du oppdager skade på en eller flere varer må du snarest ta kontakt med oss og posten der du hentet pakken. På posten får du hjelp til å fylle ut et skademeldings skjema. Ta med eske/emballasje og varene.

Garanti
Produktene har ett års garanti og reklamasjonsrett ifølge norsk forbrukerkjøpslov. Det forutsettes at kunden foreviser dokumentasjon på kjøpsdato og kjøpssted. For at garantien skal gjelde, må varen være montert og brukt etter gjeldende bruksanvisning. Alt som faktureres til firmaer er å betrakte som et næringskjøp med den begrensede garanti det medfører. Ved næringskjøp er garantien begrenset til seks måneder.


Uavhentede pakker
Dersom du ikke henter en pakke du har bestilt, må du snarest gi oss beskjed om dette. Gi også beskjed til postkontoret slik at pakken returneres til oss.
Uavhentede pakker belastes med en giro på kr 250,- for portoutlegg, og sendes automatisk til inkasso dersom den ikke betales innen fristen.

Valuta

Vi tar forbehold om prisendring grunnet valuta, eller prisendring fra leverandør. 

Andre forbehold

Vi vil ikke kunne holdes ansvarlig for beslutninger tatt på grunnlag av den informasjon som instrumentene gir.

Tar også forbehold om det kan forekomme feil priser på denne siden av tekniske årsaker, men dette rettes så snart vi blir gjort oppmerksom på det.

 

meteo.no as
Postbols 71
2716 Harestua 

Besøksadresse:
Hadelandsvegen 916
2743 Harestua

Org Nr: 917 443 009 MVA

Bankkonto : 1503 18 36074 

Telefon nr: 97 97 73 81 mellom 10 og 14, hverdager

Henting av varer på kontoret etter avtale.