Davis service sett til Vantage Pro 2 6997M

Lager
1
Pris
$ 602 Eks. MVA

Davis Vantage Pro2 service sett

 

Vantage Pro2 service sett (Complete Tune Up Kit)

Inneholder:

Litiumbatteri (CR123)
Regn sensor (Rain Collector Tipping Spoon Upgrade Kit Metric)
Vindkopper
Vind pil (for stasjoner produsert siden etter 2013 med en D-formet aksel. Hvis stasjonen din er eldre enn dette, og du må bytte vindpil, den følger ikke med dette settet men må ev kjøpes sepparat, produktnummer 7904.)
Lager for vindsensor
Umbraco nøkkel
Frontpanel for ISS med solcellepanel
Skuminnsats for ledning hull,

Først må du slå av konsollen og / eller WeatherLink Live for å unngå å registrere feil data. Fjern strømadaper og batterier.

Det kan hende du kan gjøre dette uten og ta ned hele utesensoren. Det vil imidlertid være lettere å demontere den og ta den med til et rent, godt opplyst arbeidsområde.

Start med vindmåler: Løsne setteskruene på vindkoppene ved å bruke unbrakonøkkelen, og ta trekk ned. Vri vindkoppakselen (ikke selve koppene) med fingrene. Det skal føles glatt. Hvis det føles grovt, kan vindlagrene være slitt. De er enkle å erstatte, og nå er tiden inne!. Bruk aldri smøremiddel på vindmåleren.

Tørk av vindkoppene med en myk klut og bytt dem ut. Tørk av vindpilen. Hvis koppene eller vingen er ødelagt, er det nå på tide å bytte dem ut.

Fjern deretter ruskskjermen og regnbøtta (vri for å låse opp, løft av). Hvis du har den gamle utgaven, er det nå en god tid å erstatte den med en ny Aerocone. Undersøk tippeskjeen. Hvis du har tippeskuffer, er det nå en god tid å oppgradere til den nye tippeskjeen. Bruk en myk, fuktig klut for å fjerne støv, rusk, insektnest og spindelvev. Vær forsiktig så du ikke ødelegger tippeskjeen / skuffene - ikke skrap støv over den. Det kan være lurt å bruke piperenser for å sikre at trakthullet i regnsamleren er rent.

Tørk av utsiden av sensordelent og solcellepanelet (det er ikke noe solcellepanel på kabelversjoner). Våre solcellepaneler er veldig effektive. Selv om din ser kald ut, produserer den sannsynligvis fortsatt mye energi. Men dette kan være et godt tidspunkt å proaktivt bytte ut frontpanelet og solcellepanelet. Åpne frontpanelet og koble fra solcellepanelet slik at du kan legge frontpanelet til side og inspisere alle kablene og sørge for at RJ-kontaktene på sensorkablene er satt ordentlig i kortet. Se etter korrosjon, som vanligvis ser hvit eller grønn ut og litt uklar. (Vi bruker dielektrisk gel som kan bli brunaktig - det er ikke korrosjon. Du kan legge til mer dielektrisk gel hvis du velger. (F.eks. Super Lube)

Nå er det et godt tidspunkt å skifte ut litiumbatteriet. (meteo.no anbefaller å bytte dette hver høst, så slipper du å bytte om vinteren. (Du kan også teste det hvis du har et voltmeter. Bytt ut det hvis det tester mindre enn 2,8 volt.) Kontroller skuminnsatsen i tilgangsporten og bytt ut om nødvendig. Vent med å sette på plass frontpanelet til etter at du har rengjort strålevernet.

Deretter går du til strålingsskjoldet. Siden dette er en total spa-dag for Vantage Pro2, ta den fra hverandre og rengjør alle overflatene. Hvis du har en 24-timers-vifte-aspirert versjon, er det nå på tide å bytte motor og batterier. Det er instruksjoner for hvordan du demonterer hver modell av strålingsskjerm i brukerveiledningen for Vantage Pro2 Sensor Suite. Grunnleggende instruksjoner er å først koble temperatur- / fuktighetssensoren fra sensorgrensesnittet. Demonter deretter platene, og pass på å opprettholde den rekkefølgen de var i. Dette vil gjøre det mye lettere å montere igjen. Når den er demontert, vil du kunne få tilgang til temperatur- / fuktighetssensoren (denne erstatningssensoren er for systemer produsert 2016 og senere; hvis systemet ditt er eldre, ta kontakt med teknisk support) og rengjør den med en myk børste eller bytt den om nødvendig . Tørk av alle platene, og monter sensoren og skjoldet igjen.

Plugg kabelen til solcellepanelet inn igjen og monter frontpanelet.

Her er en video fra Davis om generell vedlikehold av ISS til Pro2 stasjonen. 

Varenr.
347044
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×