Davis service sett til Vantage Vue 6996M

Lager
1
Pris
$ 215 Eks. MVA

Davis Vantage Vue service sett

Davis Vantage Vue service sett

Inneholder:

Rain sensor (Metrisk)
Vindsensor
Ruskskjerm
Litiumbatteri (CR123)
Umbrakonøkkel

 

Vantage Vue Service sett (Complete Tune Up Kit)

Hvordan utføre servicen:

Først må du slå av konsollen og / eller WeatherLink Live for å unngå å registrere feil data. Fjern strøm adapter og batterier.

Demonter sensorpakken og ta den med til et rent, godt opplyst arbeidsområde.

Start med vindmåler. Bruk unbrakonøkkelen til å løsne settkruene på vindkoppene og fjerne dem. Drei vindakselen med fingrene. Det skal gå jevnt uten å "hakke". Hvis du føler At det "hakker" litt, er det på tide å bytte ut vindakslen. Snu vindretnigs pilen. Pilen kan føles litt "ut av balanse." Dette er bra. Imidlertid, hvis pilen følse litt "hakkete", kan det være lurt å snakke med teknisk supportteam.

Tørk av koppene og pilen med en myk klut. Hvis koppene eller pilen er ødelagt, er det nå på tide å bytte dem ut.

Fjern deretter dekselet og demonter regnsensoren. Du kan bruke piperenser for å sikre at trakthullet i regnsamleren er klart. Skyll med rent vann. Fjern regntippeskjeenheten (på undersiden av sensorpakken) ved å skru av skruen og skyve enheten ned og bort. Bruk en fuktig, myk klut for å fjerne støv eller møkk fra tippeskjeen. Vær forsiktig så du ikke skader noen bevegelige deler. Skyll med rent vann og bytt ut enheten.

der er også et godt tidspunkt å skifte ut litiumbatteriet. Det skal vare i årevis. (meteo.no anbefaller å bytte dette hver høst slik at en slipper å  gjøre det på vinteren)
Fjern de fire skruene som holder det hvite plasthuset på basen. Se innover for å forsikre deg om at det ikke er noen insekter eller reir, og at alle deksler på de indre delene er sikre. Sett på plass dekselet.

Fjern deretter til strålingsskjoldet. Demonter platene, og pass på å opprettholde den rekkefølgen de var i. Dette vil gjøre det mye enklere å montere igjen. Tørk av alle platene og sett sammen skjoldet igjen.

Monter værstasjonen på nytt, bytt batteriene på konsollen og / eller Weather Link Live enheten. Sjekk tiden på konsollen og ev still den riktig. (WeatherLink Live-tid blir automatisk satt til riktig tid.)

Her er en video fra Davis om generell vedlikehold av ute enheten (ISS)

Varenr.
347043
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×