Om meteo.no as

Du ønskes velkommen til disse sidene og håpet er at du finner dem interessante.

 

Foretaket ble startet som Urmaker Nodeland 1 desember 1997 som var et enkeltpersjonforetak fram til 2016. I juli 2016 ble det gjort om til meteo.no as. de første 13 årene drev jeg mest med reparasjon av klokker. Jeg har også laget en del program cd-er med Virtual Weather Station, for skoler, bedrifter og privatstasjoner. Min første værstasjon (en Oregon Scientific WMR 918) fikk jeg i 2001 og har lastet opp værdata til internett siden da.

Nettsiden meteo.no ble startet i 1999 av min svigerfar Nils-Johan Sandvik som siden 1994 hadde drevet Sandvik TV-Service. Han solgte værstasjoner over nett i 11år før han ville "pensjonere" seg og spurte om jeg ville overta. Så fra 2010 overtok Urmaker Nodeland, meteo.no. Jeg ønsker og utvikle konseptet ytterligere med og kombinere værstasjoner med kameraer, data og urmakerverksted

Skulle du få lyst til å handle et eller flere av produktene og dermed føye deg inn i rekken av mange værentusiaster, ville det være veldig hyggelig. Lave administrasjonskostnader og direkte import gjør at du neppe finner lavere priser noe annet sted. Vi har også reservedeler og kan yte teknisk bistand om nødvendig Jeg legger stor vekt på at du som kunde skal bli fornøyd på alle måter. Service og et trygt kjøp for deg er viktig for meg!!

Med vennlig hilsen 

Geir Nodeland
Daglig Leder / Urmaker

meteo.no as
Org. Nr. 917 443 009 MVA

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×