Davis Vantage Pro2 med WeatherLinkConect display. Komplett

Lager
Fjernlager 4-5 D.
Pris
$ 2 568 Eks. MVA
Davis Vantage Pro2 trådløs værstasjon med WeatherLink Console display

Vantage Pro2 er toppserien blant Davis' imponerende utvalg værstasjoner. Dette er en helproff værstasjon, som gir deg de mest presise målingene av været.
Her får du toppmodellen Vantage Pro2 i kombinasjon med den suverene infoskjermen Weather Link Console. Dette settet gir deg profesjonelle værdata med høyeste grad av pålitelighet. Touchskjermen er enkel å tilpasse, og gir deg også mulighet til å koble din værstasjon til weatherlink.com for ytterligere analyse.

Vantage Pro2 måler:
- Temperatur
- Vindretning og vindstyrke
- Nedbør
- Atmosfærisk trykk
- Luftfuktighet og duggpunkt

Utedelen drives av et integrert solcellepanel, og sammen med et backupbatteri er de selvforsynte med strøm. Sensorene leverer data trådløst til infoskjermen Weather Link Console. Oppsett og tilkobling er derfor svært enkelt.

Vantage Pro2 kommer i to versjoner, med og uten vifte. Versjonen med vifte sender en luftstrøm rundt temperatursensoren 24 timer i døgnet, som sørger for enda mer konsistente temperaturmålinger. Sensorenhetene (utedelene) monteres på en stang med ca 33 mm i diameter. Dette medfølger ikke. Vi anbefaler derfor å kjøpe med monteringsrør (prod.nr. 2346238) eller 3-fot feste (prod.nr. 2346219).

- Skjermstørrelse: 8"
- Trådløs rekkevidde i friluft: Opptil 300 m
- Trådløs rekkevidde gjennom vegg: 60 til 120 m
- I pakken: Vantage Pro2 sensorenheter, Weather Link Console skjermenhet, 220V USB-adapter til skjermenheten og bruksanvisning.

Varenr.
23003100
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×