WeatherHawk Komplett værstasjon 240 trådløs

WeatherHawk

Lager
Bestillingsvare
Pris
$ 4 165 Eks. MVA
Komplett profesjonell Værstasjon som måler vind og nedbør, temperatur, luftfuktighet, lufttrykk, solstråling og fordampning. Med ferdig konfigurert VWS programmvare.

WeatherHawk - for deg som ønsker det beste og mest pålitelige.
Værstasjon fra WeatherHawk (USA) for profesjonell bruk. Elektronikken er spesielt godt beskyttet mot inntregning av fuktighet. Utendørs tilkoplinger er spesielt beskyttet mot korrosjon. WeatherHawk er en såkalt "High End" stasjon og er prismessig kanskje ikke av interesse for vanlig hjemmebruk  Den har ingen mulighet for utvidelse med flere sensorer og ikke noe eget display, men avhengig av PC/MAC. Stasjonene bør drives fra lysnett via AC/DC-adapter, men har mulighet for lading fra solceller eller drift fra ekstra batteri.

Uteseksjonen monteres på 1 1/4 til 2" rør (følger ikke med). Stasjonene kan leveres i flere versjoner.

Dette er et komplett opsett med 15 meter strøm og RS232 kabel, ferdig konfigurert vws til deres nettside og stømforsyning.

Stasjonen måler :

Lufttemperatur, solstråling, relativ fuktighet, barometrisk trykk, regn, vindretning og vindstyrke. Kalkulerer ETo (evapotranspirasjon) spes. for hage- jord- og skogbruk. ETo gir info om planters avgitte fuktighet til luften basert på intensiteten av solstråling, lufttemperatur etc. sammenlignet med regnmengden og gir som resultat mengden av vann som må til for gress eller avling for å kompensere for vanndampen avgitt til luften. Et vanlig eks. fra USA - vanning av golfbaner.

Temperaturområde: -40 til +50º C, nøyaktighet: +/- 0,2. Relativ fuktighet:+/-5% for 90 - 100%, +/-3% for 10 til 95%. Barometer: 150 - 1150 hPa. Nøyaktighet: +/-1,5% av full skala. Regnmåler: oppløsning = 1mm. Solstråling: frekvensområde 300 - 1100nm, område: 0 - 2000W/m2, nøyaktighet +/-2,5% innenfor temp.området -40 til +55º C. Vindmåler i Lexan tåler opp til 330km/t (ca. 90m/s), terskel for dreining = 0,78m/s.

Varenr.
16009

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×